Reply
Logi Nu
Matco
Posts: 3
Registered: ‎11-02-2013
Accepted Solution

BF4 & Logitech G13

Hi, 


Logitech G13 dont work under BF4. 
Under beta it has worked. 

Also it seems that the Logitech Software crash with BF4. 

Any Solutions?

 

Logitech LGS 8.50.281 
(G13, G15, G700, G930)
Geforce 580 Driver 331.65 
MS Office Prof. Plus 2013 


- G13 not avaiable in game 
- LGS crashes 
- Nvidia error

Logi Apprentice
G_sus
Posts: 143
Registered: ‎01-29-2013

Re: BF4 & Logitech G13

[ Edited ]

hi ..

 

BF4 doesnt support Logitech (like BF3) any apps are user-apps and must be installed manually.

 

my G13 works in BF4 on (Win7x64 here).

and it should work independend from the game, since it only pushes the buttons you program.

 

you must update your graphics driver (i had to) so i dont get nvidia/ati errors.

 

try to provide more info for debugging.

you can also try a different driver (e.g. 8.35).

Logi Guru
bystander
Posts: 1,926
Registered: ‎06-04-2010

Re: BF4 & Logitech G13

[ Edited ]

My guess is the release version changed the name of the .exe or where it is located that runs it and your current profile is linked to the old .exe.  That or the location of the .exe was changed.  Find out what the new .exe is, then go to the profile's properties, and change the game executable to the new one.

Logi Nu
Matco
Posts: 3
Registered: ‎11-02-2013

Re: BF4 & Logitech G13

No, total clean and new installation (Win 7 64bit, Drivers, Games)

Logi Apprentice
G_sus
Posts: 143
Registered: ‎01-29-2013

Re: BF4 & Logitech G13

so its the LGS-driver or some other prob with your sys. (try some other LGS drivers or rely on Legacy)

i use Legacy 3.06 (the old software) had no prob so far with BF4 nor ever with any other game.

Logi Nu
Matco
Posts: 3
Registered: ‎11-02-2013

Re: BF4 & Logitech G13

i installed an older graphic driver AND

Update direct X in BF3 AND BF4 Folder. Now it works!