Reply
Logi Nu
Zolraya
Posts: 4
Registered: ‎05-31-2012

League Of Legends

Do G510 support League Of Legends? I just buy this keyboard and i want to confirm it..

by the way, I'm new here.. pls guide me. thanks

Logi Apprentice
Skylaw
Posts: 134
Registered: ‎12-21-2008

Re: League Of Legends

[ Edited ]

I wouldn't see how a Keyboard would not support a game. So I would say yes it does support it.

You're life in ending one minute at a time.

If I did helped you just click on Kudos... It's Free !

Logi Nu
Zolraya
Posts: 4
Registered: ‎05-31-2012

Re: League Of Legends

my macro doesnt work with LOL.. why? simple macro also cant.. Shift+1 but nothing happen..

 

Logi Apprentice
Skylaw
Posts: 134
Registered: ‎12-21-2008

Re: League Of Legends

[ Edited ]

It could be many reasons. For your macro for example it could be that your profile is not loaded.

 

For your Shift-1 problem if I recall in LoL it does a joke? I don`t see how this wouldn`t work ! While you're in the game just open a chat and do Shift-1 to see if you get a "1" or an "!"... If it's an "!" it mean the problem is not the keyboard.

 

And are you using keypad or regular numbers?

You're life in ending one minute at a time.

If I did helped you just click on Kudos... It's Free !

Logi Nu
Zolraya
Posts: 4
Registered: ‎05-31-2012

Re: League Of Legends

regular number and still doesnt work.. hmmm.. 

i store it with Shift+1 but still it doesnt store the 'shift'.. and i press shift+G7, that G7 replace for that 1. but still must press shift.. this is not macro :smileyvery-happy:

Logi Apprentice
Skylaw
Posts: 134
Registered: ‎12-21-2008

Re: League Of Legends

Did you use multi key or Keystroke to make your Shift-1 ?

You're life in ending one minute at a time.

If I did helped you just click on Kudos... It's Free !

Logi Nu
Zolraya
Posts: 4
Registered: ‎05-31-2012

Re: League Of Legends

ya... i look the video how to make it.. and different result to me

 

keystroke

Logi Apprentice
Skylaw
Posts: 134
Registered: ‎12-21-2008

Re: League Of Legends

Try multi key and use some delay

You're life in ending one minute at a time.

If I did helped you just click on Kudos... It's Free !

Logi Journeyman
h0rse
Posts: 430
Registered: ‎08-13-2010

Re: League Of Legends

... yes: add delays to your macro/script .. it depends on the game/app how long the delays must be in order to recognize the keypress

-------------- UPIA --------------->
Logi Nu
thbigchief
Posts: 3
Registered: ‎05-30-2013

Re: League Of Legends

- Hi,  new owner of logitech G510 keyboard. 

 

- I run Windows 7 and am using a Dell inspiron one. 

 

-  My issues with League of legends is that the league of legends applet seems to be set up for a larger LCD screen maybe a newer logitech keyboard.  The applet shows the league of legends stats all jumbled and overlapped.  Even if I switch from game stats (cs/gold etc) to personal stats (armor penn, magic pen etc) its overlapped and unreadable.

 

-  I tried deleting "FNTCACHE .DAT" file as advised from the league of legends site in case of a corrupted file or whatever and restarting but that was not effective. 

 

-  Is there any patch to fix this?  or can I manually alter the font or arrangement to see the stats that are supposed to be displayed?  thanks for the info.