Reply
Logi Rook
MaSe
Posts: 90
Registered: ‎02-07-2008

harmony 1100 stoped working after firmware upgrade

hi i have the 1100 remote.

just for fun i've checked if there was a new firmware, there wasnt but i still done the actual upgrade.

it said succesfull and i've updated the remote again.

but since then the remote stoped working.

it turns on, everything seems to be ok but when i click on an activity or power on a device it just freezes and nothing happen untill i take out the battery.

it just stuck on "starting activity" and u dont see the icon of sending the comands. just stuck.

i tried pulling the battery out and i tried upgrading again....

and again it says successful but same issue.

the fm is the latest 07.00.03.00...

and also the software is the latest.

what can i do ?

thank u@!

Logi Legend II
rhachey
Posts: 15,980
Registered: ‎05-04-2007

Re: harmony 1100 stopped working after firmware upgrade

I believe in the old adage, "If it anin't broke don't fix it"

Logi Rook
MaSe
Posts: 90
Registered: ‎02-07-2008

Re: harmony 1100 stopped working after firmware upgrade

i guess so :smileysad:

so now what? i lost the 1100?

:smileysad::smileysad::smileysad:

just cause i've upgraded?

Logi Apprentice
EMILY2006
Posts: 444
Registered: ‎09-11-2007

Re: harmony 1100 stopped working after firmware upgrade

Try upgrading in safe mode

Logi Journeyman
TJK
Posts: 361
Registered: ‎09-13-2008

Re: harmony 1100 stopped working after firmware upgrade

[ Edited ]

MaSe wrote:

i guess so :smileysad:

so now what? i lost the 1100?

:smileysad::smileysad::smileysad:

just cause i've upgraded?


 

You might want to try the following....  First, try to do the FW upgrade that you just did again, but this time in safe mode.  To get into safe mode, remove the battery for 30sec or so and then while pressing the off button, re-insert the battery.  The remote should come up in safe mode.  Now try the FW update, and then after that upgrade the remote to bring back your settings.

If that doesn't work, then try the new FW that's out as a beta version.  You can find it here.

If that doesn't work, then try PM-ing one of the logitech mods and maybe they can look into your account to see if something is messed up.

good luck.


Media Room
Sharp LC-65D64U, Mot DCH3416, Sony PS3 w/Harmony PS3 adapter, WDTV Live SMP, Yamaha RX-V1800, Harmony 1100 w/wireless ext.

Living Room
Mits WD-62628 DLP, Mot DCH3416, Sony PS3 w/Harmony PS3 adapter, WDTV Live SMP, Yamaha RX-V2500, Harmony 1100 w/wireless ext.

Logi Rook
MaSe
Posts: 90
Registered: ‎02-07-2008

Re: harmony 1100 stopped working after firmware upgrade

thank you for the great response.

ill try that once im home.

ill update!

thank you!

Logi Legend II
hhatkin
Posts: 15,538
Registered: ‎02-08-2008

Re: harmony 1100 stopped working after firmware upgrade

I'm backing rhachey on this one!

Logi Rook
MaSe
Posts: 90
Registered: ‎02-07-2008

Re: harmony 1100 stopped working after firmware upgrade

lol...

true but "no guts no glory" :smileyhappy:

Logi Journeyman
TJK
Posts: 361
Registered: ‎09-13-2008

Re: harmony 1100 stopped working after firmware upgrade


MaSe wrote:

lol...

true but "no guts no glory" :smileyhappy:


 

and I'm backing MaSe on this. :smileyhappy:


Media Room
Sharp LC-65D64U, Mot DCH3416, Sony PS3 w/Harmony PS3 adapter, WDTV Live SMP, Yamaha RX-V1800, Harmony 1100 w/wireless ext.

Living Room
Mits WD-62628 DLP, Mot DCH3416, Sony PS3 w/Harmony PS3 adapter, WDTV Live SMP, Yamaha RX-V2500, Harmony 1100 w/wireless ext.

Logi Rook
MaSe
Posts: 90
Registered: ‎02-07-2008

Re: harmony 1100 stopped working after firmware upgrade

**bleep**....

safe mode didnt help..

still same result....

stuck on starting activity....

any more suggestionS?