Reply
Logi Nu
cranbj
Posts: 1
Registered: ‎07-11-2012

USB Headset H390: no sound through headset

After pluging in USB to computer it was IDed and I followed the Quick Start Guide. The sound still plays through the Laptop speakers versus the headset. I checked all of the settings and still no go on the sound. Any suggestions?

Support Specialist ★★★★
daleLogi
Posts: 5,974
Registered: ‎01-06-2010

Re: USB Headset H390: no sound through headset

Hello cranbj

 

Here are some steps that you can try:

 

1. Make sure the headset is set as the default playback device on the control panel.

2. Try testing the headset on different applications to isolate the issue. Some applications have thier own audio settings.

3. Try testing the headset on another computer.

 

daleLogi

Support Specialist

      
Support Home Page | Downloads | Contact Support | Manuals | Warranty | Check Rebate Status
If a reply adequately addresses your technical issue, please click on the "Accept as Solution" and "Give Kudos" button so this information can benefit other users via search.
All opinions written here are my own and do not necessarily reflect the views and opinions of my employer.

  

Logi Nu
ninjashy
Posts: 1
Registered: ‎07-06-2013

Re: USB Headset H390: no sound through headset

I've been having the same problem as cranbj. I tried the default device but it will only allow it to be the communication device. it only plays sounds that I listen to over the mic and it's brand new nothing wrong with it.