Reply
Logi Nu
Posts: 2
Registered: ‎10-09-2012

logitech k360.. no print screen

I have two logitech K360 wireless keyboards and on neither of them does print screen work.

 

Yes, I know its FN + Print SCR and no, it does not work.

 

Using Alt +FN+Print SCR does capture the current active window, however it is not possible to capture the entire screen..

 

any ideas?.. I tried downloading setpoint but this does nothing for this key.

 

I am running win7/64, thx

Posts: 7,153
Topics: 20
Kudos: 440
Solutions: 314
Registered: ‎01-21-2007

Re: logitech k360.. no print screen

No answer, merely confirmation that it should work.

 

"FN + Print SCR" achieves what you'd expect here.

 

Is SetPoint showing the correct keyboard on the "My Keyboard" tab? Sometimes it shows a drop down arrow and older keyboards that you aren't using any more.

 

Have you tried "Restore Defaults"?

 

__________

MK
I have nothing to do with Logitech, I'm just another customer with time on their hands.
I try to help when the official team doesn't respond.

M570, Cordless Trackball | Cordless Trackman Wheel | T650 Touchpad | M235
K800, K480, K360, K340 keyboards
Webcams HD Webcam C625; QuickCam Pro 9000 | H600 headset
SetPoint: 6.61.15 | Driver version: 5.60.73 | LWS 2.31
Windows 8.1 Update | Windows 7 Home Premium 64-bit & 32-bit


If you find a solution to your problem, mark it as "solved". This can help people who are looking for solutions to their problems.


If you want people to see your message, start a new discussion, do not add to an old thread.

PS I don't do Private Messages. We are here to share information with everyone.
Logi Nu
Posts: 2
Registered: ‎10-09-2012

[solved] Re: logitech k360.. no print screen

thx for confirming it works.. it sent me to detective mode..

 

I had been trying to take a screen shot to put into microsoft paint (and onwards to the web).. further investigation shows that with multiple monitors, print  screen takes an image of the entire desktop..in my case, three monitors worth, however if the image is larger than the default ms paint canvas it simply does not load.. (you would think it would and simply overflow the canvas and be cropped)..

 

setting a canvas size of f'in huge did allow the screen capture to load.. so not really a logitech issue...

 

case resolved...

Posts: 7,153
Topics: 20
Kudos: 440
Solutions: 314
Registered: ‎01-21-2007

Re: [solved] Re: logitech k360.. no print screen

Well done.

 

I did my test on a single-monitor display.

 

I use a K800 on the dual monitor PC.

 

__________

MK
I have nothing to do with Logitech, I'm just another customer with time on their hands.
I try to help when the official team doesn't respond.

M570, Cordless Trackball | Cordless Trackman Wheel | T650 Touchpad | M235
K800, K480, K360, K340 keyboards
Webcams HD Webcam C625; QuickCam Pro 9000 | H600 headset
SetPoint: 6.61.15 | Driver version: 5.60.73 | LWS 2.31
Windows 8.1 Update | Windows 7 Home Premium 64-bit & 32-bit


If you find a solution to your problem, mark it as "solved". This can help people who are looking for solutions to their problems.


If you want people to see your message, start a new discussion, do not add to an old thread.

PS I don't do Private Messages. We are here to share information with everyone.
Logi Nu
Posts: 1
Registered: ‎01-16-2015

Re: logitech k360.. no print screen

I have a Logitech K360 keyboard and Windows 8. To Print Screen hold down the Windows Key and the Orange Function (FN) Key and hit the Print Screen key. Your monitor(s) will blink off for a second. The screen(s) are saved in your Pictures Folder in the Screenshots folder. 

Posts: 7,153
Topics: 20
Kudos: 440
Solutions: 314
Registered: ‎01-21-2007

Re: logitech k360.. no print screen

Thanks for confirming that three-year old answer. It gives me an opportunity to add a tip that many people miss.

 

If you just want to grab the active Window rather than the whole screen, then add the Alt key to your magic handshake:

 

Alt+Fn+PrintScr

 

You can use the right-hand Alt Gr to save stretching too much.

 

 

__________

MK
I have nothing to do with Logitech, I'm just another customer with time on their hands.
I try to help when the official team doesn't respond.

M570, Cordless Trackball | Cordless Trackman Wheel | T650 Touchpad | M235
K800, K480, K360, K340 keyboards
Webcams HD Webcam C625; QuickCam Pro 9000 | H600 headset
SetPoint: 6.61.15 | Driver version: 5.60.73 | LWS 2.31
Windows 8.1 Update | Windows 7 Home Premium 64-bit & 32-bit


If you find a solution to your problem, mark it as "solved". This can help people who are looking for solutions to their problems.


If you want people to see your message, start a new discussion, do not add to an old thread.

PS I don't do Private Messages. We are here to share information with everyone.
Logi Browser
Posts: 5
Registered: ‎02-19-2015

Re: logitech k360.. no print screen

[ Edited ]

This was the only one that worked for me. Thank the lord, even though spanning the windows logo to the fn button nearly puts my hand in spasm. I would never have thought of this combination on my own. windows+fn+prnt scr.... If I wasn't so infirm I'd do cartwheels Smiley Happy

 

Windows+fn+print screen

windows 8.1 64bit

logitech 360

Asus all-in-one Pc

Logi Nu
Posts: 2
Registered: ‎03-05-2015

Re: logitech k360.. no print screen

I have trouble with print screen. I know it is FN + Print Scr    sometimes it works, sometimes not. I know Ctrl + C is copy but I need the whole screen shot. Is it possible I have a key locked somehow rendering the FN + Print Scr not able to capture the screen? I have the Logitech K360 wireless.

Posts: 7,153
Topics: 20
Kudos: 440
Solutions: 314
Registered: ‎01-21-2007

Re: logitech k360.. no print screen

FN + Print Scr works fine here.

 

Have you tweaked your keyboard to do something else? Have you swapped the FN keys.

 

__________

MK
I have nothing to do with Logitech, I'm just another customer with time on their hands.
I try to help when the official team doesn't respond.

M570, Cordless Trackball | Cordless Trackman Wheel | T650 Touchpad | M235
K800, K480, K360, K340 keyboards
Webcams HD Webcam C625; QuickCam Pro 9000 | H600 headset
SetPoint: 6.61.15 | Driver version: 5.60.73 | LWS 2.31
Windows 8.1 Update | Windows 7 Home Premium 64-bit & 32-bit


If you find a solution to your problem, mark it as "solved". This can help people who are looking for solutions to their problems.


If you want people to see your message, start a new discussion, do not add to an old thread.

PS I don't do Private Messages. We are here to share information with everyone.
Logi Nu
Posts: 2
Registered: ‎03-05-2015

Re: logitech k360.. no print screen

I only have 1 FN key. I have not tweeked or moved any keys.

Very annoying I can't do this. :-(