Reply
Logi Nu
Warlordokeer
Posts: 2
Registered: ‎03-25-2014

The video won't work with my Logitech HD Webcam C270 on Windows 8 64bit

[ Edited ]

Ok i have a logitech HD webcam C270 Im trying to record a video for a friend on my game but for some reason i cant get the video to work but the audio will cause i do the video record what i was doing it could cleary see the game screen yet when i am done with it and go to review it all i see is a black screen yet i can still hear the audio whats wrong? am i doing something wrong or is it my comp?

Support Specialist ★★★★
jc1990
Posts: 4,496
Registered: ‎08-02-2012

Re: The video won't work with my Logitech HD Webcam C270 on Windows 8 64bit

[ Edited ]

Hi Warlordokeer,

 

In order to assist you better, could you please let me know which Operating System you currently own? Which Logitech Webcam Software you currently have installed? Are you using our Logitech Webcam Software to record? If not, could you please try to record with LWS and see if you experience the same behavior? 

Kind regards,

Camacho
Support Specialist

If a reply adequately addresses your technical issue, please click on the "Accept as Solution" and "Give Kudos" button so this information can benefit other users via search.

Logitech

Support Home Page | Downloads | Contact Support | Manuals | Warranty | Check Rebate Status
All opinions written here are my own and do not necessarily reflect the views and opinions of my employer.


Logi Nu
Warlordokeer
Posts: 2
Registered: ‎03-25-2014

Re: The video won't work with my Logitech HD Webcam C270 on Windows 8 64bit

[ Edited ]

my OS is windows 8 64bit and as for the LWS i am not sure what you mean by that, What i did was i got my cam then pluged it in and it auto installed the logitech webkam controller and all that so im not sure what you mean

Support Specialist ★★★★
jc1990
Posts: 4,496
Registered: ‎08-02-2012

Re: The video won't work with my Logitech HD Webcam C270 on Windows 8 64bit

Hi Warlordokeer,

 

Could you please install our Logitech Webcam Software for your C270?

 

Please find the LWS download page below:

 

Once you install LWS, could you please try to record something and let me know if you experience the same behavior.

Kind regards,

Camacho
Support Specialist

If a reply adequately addresses your technical issue, please click on the "Accept as Solution" and "Give Kudos" button so this information can benefit other users via search.

Logitech

Support Home Page | Downloads | Contact Support | Manuals | Warranty | Check Rebate Status
All opinions written here are my own and do not necessarily reflect the views and opinions of my employer.